De praktijk

Bij het opzetten van de praktijk, in 2002, is de doelstelling geweest, patiënten de mogelijkheid te bieden gebruik te kunnen maken van de diverse specialismen onder één dak.  De behandelingen vinden plaats volgens de moderne behandelprotocollen en met de meest geavanceerde technieken en materialen die  beschikbaar zijn. Door de nauwe samenwerking tussen de verschillende specialismen kunnen wij u een behandeling op maat geven.

De kliniek kan u de volgende tandheelkundige zorg bieden: Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Orthodontische behandeling / Tandtechniek / Implantologie / Parodontologie / Behandeling van patiënten met angst / Behandeling van ouderen / Gehandicaptenzorg.

Het tandtechnisch laboratorium

Tandkliniek Ike beschikt over een eigen tandtechnisch laboratorium. Onze tandtechnieker is gespecialiseerd in het maken van gebitsprotheses, klikgebitten, partiele protheses en frames, en knarsbeugels.  Door de nauwe samenwerking tussen de tandarts en de tandtechnieker kunnen we een voor u op maat gemaakte behandeling uitstippelen. Op deze manier kunnen wij een kwalitatief en esthetisch hoogwaardig product voor u maken. 

Ook voor reparaties aan uw bestaande prothese staan wij direct voor u klaar. Vaak kan de reparatie nog dezelfde werkdag uitgevoerd worden.

Meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Reparaties gebitsprothese

Onze praktijk helpt u direct bij beschadiging van uw gebitsprothese. Bij reparaties aan de prothese hoeft u zich niet van tev...

Lees meer

Contactgegevens en spoedgevallen

Wanneer u een pijnklacht of spoedgeval heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons in...

Lees meer
Meer nieuws
  • Patiënt worden

    Patiënt worden

    Alleen bij hoge uitzondering nemen wij nog patiënten aan. Voor verdere informatie kunt u contact met de praktijk opnemen 0512-383547

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.