Afspraak

Tijdens de openingstijden kunt u de praktijk bellen voor een afspraak. Wanneer u een pijnklacht of spoedgeval heeft kunt u direct contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 08.30 en 10.00 uur, zodat u eventueel dezelfde dag nog behandeld kunt worden. Acute pijnklachten en spoedgevallen die onmiddellijke behandeling behoeven, zoals een nabloeding of een ongeval, kunnen altijd dezelfde dag behandeld worden.

 Wanneer u ´s avonds of in het weekend zeer ernstige klachten heeft, een nabloeding of een ongeval, kunt u  het telefoonnummer van onze praktijk bellen. U wordt dan doorverbonden naar de tandartsenpost waar de klacht wordt aangenomen. Voor eventuele behandeling komt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts van de Kring Drachtster Tandartsen. Houdt u er rekening mee dat u in de avond- en weekenddienst contant moet betalen.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Wanneer u verhinderd bent voor een afspraak dient u deze uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen. Zegt u de afspraak niet of niet op tijd af, dan kunnen we de daarvoor gereserveerde tijd in rekening brengen. 

Reparaties gebitsprothese

Onze praktijk helpt u direct bij beschadiging van uw gebitsprothese. Bij reparaties aan de prothese hoeft u zich niet van tev...

Lees meer

Contactgegevens en spoedgevallen

Wanneer u een pijnklacht of spoedgeval heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons in...

Lees meer
Meer nieuws
  • Patiënt worden

    Patiënt worden

    Alleen bij hoge uitzondering nemen wij nog patiënten aan. Voor verdere informatie kunt u contact met de praktijk opnemen 0512-383547

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.