Afspraak

Tijdens de openingstijden kunt u de praktijk bellen voor een afspraak. Wanneer u een pijnklacht of spoedgeval heeft kunt u direct contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 08.30 en 10.00 uur, zodat u eventueel dezelfde dag nog behandeld kunt worden. Acute pijnklachten en spoedgevallen die onmiddellijke behandeling behoeven, zoals een nabloeding of een ongeval, kunnen altijd dezelfde dag behandeld worden.

 Wanneer u ´s avonds of in het weekend zeer ernstige klachten heeft, een nabloeding of een ongeval, kunt u  het telefoonnummer van onze praktijk bellen. U wordt dan doorverbonden naar de tandartsenpost waar de klacht wordt aangenomen. Voor eventuele behandeling komt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts van de Kring Drachtster Tandartsen. Houdt u er rekening mee dat u in de avond- en weekenddienst contant moet betalen.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Wanneer u verhinderd bent voor een afspraak dient u deze uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen. Zegt u de afspraak niet of niet op tijd af, dan kunnen we de daarvoor gereserveerde tijd in rekening brengen. 

Reparaties gebitsprothese

Onze praktijk helpt u direct bij beschadiging van uw gebitsprothese. Bij reparaties aan de prothese hoeft u zich niet van tev...

Lees meer

Contactgegevens en spoedgevallen

Wanneer u een pijnklacht of spoedgeval heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons in...

Lees meer
Meer nieuws
  • Patiënt worden

    Patiënt worden

    Patiënt worden bij onze praktijk? Wij heten u van harte welkom! U kunt zich telefonisch aanmelden via 0512-383547 of via het formulier op onze website.

    Klik hier